Jegyvásárlás BUDAPEST

Akik a helyszínen tervezik a jegyvásárlást, azoknak javasoljuk, hogy a sorban állás elkerülére érdekében dél körül érkezzenek! A programok és a videósok is egész nap kint lesznek, így nem maradhattok le semmiről!

* Figyelem! Ez a jegy limitált példányszámban kerül értékesítésre!
Figyelem! A szülők bármilyen belépőjeggyel bekísérhetik reggel 9-kor a gyémánt jegyes gyermekeket,
azonban a Gyémánt Zónába csak a gyémánt jeggyel rendelkezők mehetnek be!
A Gyémánt Zóna úgy van kialakítva, hogy a gyermekek szülői felügyelet nélkül is biztonságban vannak, és szemmel is nyomon követhetők!

A jegyek meg­vá­sá­rol­ha­tóak part­ne­re­ink­nél:

Helyszín

Budapest, Millenáris park
B csarnok

Időpont

2017. március 18-19.

Nyitvatartás

10:00 - 18:00

Miről is szól a MineShow

A MesterMC és a PlayIT szervezői már évek óta biztosítják a Minecraft rajongói számára, hogy egy saját rendezvényen hódolhassanak kedvenc játékuknak. Itt tényleg minden a Minecraftról szól, nem csak rengeteg gépen pörög a játék, hanem az ország leghíresebb youtuberei és izgalmas vetélkedők is várják az érdeklődőket.

A HELYSZÍN MEGKÖZE­LÍ­TÉ­SE

A Millenáris a Széll Kálmán tér és a Széna tér csomópontjától száz méterre, a Marczibányi tér és a Mammut bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található, így gyalog is könnyen elérhető.

A Széll Kálmán tér felől, amely megközelíthető:

-4-6-os, 18, 59 és 61-es villamossal -5, 16, 22, 28 , 102, 128, 149, 155 és 156-os autóbusszal -2-es /piros/ metróval

A Széna tér felől, amely megközelíthető:

-4-6-os villamossal -távolsági busszal

Millenáris park, Budapest

hotel

helyszín

Millenáris Park
1024 Budapest, Kis Rókus u.

YOUTUBEREK

Híres Youtuberek várnak rendezvényünkön!

 • Anett és Ancsa

  Youtuberek

 • Beniipowa

  Youtuber

 • James

  Youtuber

 • KD Csapat

  Youtuberek

 • DoggyAndi

  Youtuber

 • IceBlueBird

  Youtuber

 • luckeY

  Youtuber

 • OwnMcKendry

  Youtuber

 • ZsDav

  Youtuber

Programok

Creeper vadászat íjjal
Creeper vadászat íjjal

Azt hiszed gyerekjáték 4 méterről eltalálni egy creepert? Akkor ne hagyd garázdálkodni őket! Lődd ki mind a Mineshow-n és vidd haza a trófeájukar!

Kockafej kvíz a színpadon
Kockafej kvíz a színpadon

Mindent tudsz a játékról? Akkor eljött a te időd, mivel a Kockafej Kvízen értékes nyereményeket adunk egy-egy helyes válaszért!

Oculus Rift VR
Oculus Rift VR

Kíváncsi vagy milyen lenne benne élni a Minecraft kockákból álló világában? Most az Oculus Rift segítségével magad is megtapasztalhatod, milyen a virtuális valóság, azaz a VR!

Papercraft
Papercraft

Nálunk megelevenedik a Minecraft! Sőt, amit a Papercraft sarokban összehajtogathatod magadnak kedvenc blokkjaidat, vagy akár egy creepert is! De ami a legjobb, hogy amit készítettél, utána haza is viheted!

Staff toborzás
Staff toborzás

Erről a MineShowról sem maradhat ki a Staff teszt! Gyere el, tedd próbára a tudásod és ha sikeresen kitöltöd a tesztet akár a MesterMC Staff csapatába is bekerülhetsz!

Célba rugás TNT blokkal
Célba rugás TNT blokkal

Ez a játék a Minecraft világában elég robbanás veszélyes lenne! De nálunk szerencsére csak az ügyességedre lesz szükséged és máris nyereményekkel gazdagodsz a TNT célba rugó játékunkon. Focisták előnyben!

Minecraft Memory
Minecraft Memory

Ha igazán jó a memóriád, akkor mutasd meg a hatalmas kártyákkal és Minecraft figurákkal elkészített memória játékunkon! A legügyesebbek ajándékokkal gazdagodnak!

Minecraft Malom
Minecraft Malom

Nálunk minden hatalmas! Gyere el a MineShow rendezvényre és próbáld ki az életnagyságú társasjátékainkat, a játékból ismert figurákkal!

Creeper karika dobás
Creeper karika dobás

A játékban nem jó ötlet elkapni egy creepert, de itt most más a helyzet! Használd a karikákat, hogy a kis figurák nyakába dobd és megakadályozd, hogy felrobbanjanak! Hajrá! Aztán nehogy a creeperek győzzenek!

MOB Puzzle kockák
MOB Puzzle kockák

Egyetlen állítás alapján rá tudsz jönni, hogy milyen állatról van szó? Haha! Ez még nem elég, mert ki is kell raknod a hatalmas szivacsk kockákból, hogy összeálljon a kép!

Minigolf
Minigolf

A kocka világban nem létezhetne ez a gömbölyű labdával és egy ütővel űzött csodálatos játék! De a MineShow rendezvényen most bárki kipróbálhatja a Minigolfot! Hívd ki aput is egy körre!

Támogatóink

Akik nélkül ez a rendezvény nem valósulhatott volna meg.

A rendezvény főszervezője:

MEEX