GameArt pályázat – Mineshow Nyár

GameArt pályázat

GameArt alkotói pályázat – a nagy összecsapás!

 

Imádod a kockák világát? De úgy igazán? Akkor ez a pályázat most neked szól!


Ha verhetetlen vagy a kraftolásban, vagy netán te vagy a legjobb túlélő a világon, és imádod a nagy csatákat, van egy jó kihívásunk számodra: nevezz a pályázaton, tarts velünk a MineShow-ra és vidd haza rajzoddal az értékes ajándékaink valamelyikét!

 

Úgy gondoltuk, hogy izgalmas téma lenne szembeállítani a Minecraft-ot a Fortinte-tal. Rajzold, fesd, színezd kedved szerint, hogy milyen lenne, ha összecsapna két karakter a játékokból: az egyik a Minecraft-ból, a másik a Fortinte-ból.

Képzeld csak el milyen menő lenne, ha például egy Creeper és Red Knight egymással szemben állnának? Ugye Te is látod, hogy fergeteges párbajnak lehetnénk szemtanúi? És ez csak egy példa volt, de biztosak vagyunk benne, hogy szuper ötletekkel állsz majd elő!

Olvasd el figyelmesen a kiírást, majd kezdődhet az alkotás!


Téma

A feladat egyszerű: két szuper játékból a két kedvenc karakteredet állítsd szembe egymással.

Maradj hű a játékok formájához, grafikájához, legyen olyan, mintha PC-n látnánk: ami kocka, az kocka is marad! Lássuk, mit tudsz!

Jelenítsd meg a rajzodon, hogy milyen képességei és fegyveri vannak a Minecraft-os és a Fortinte-os karaktereknek. A rajzokon az összecsapás pillanatát szeretnénk látni, nem a győzelem pillanatát. Legyen látványos, dinamikus és nagyon epic! :)


Nevezési időszak

2019. január 25. – február 17. éjfél


Technika

A pályázatra csak tradicionális technikával készült rajzokkal lehet nevezni, ezen belül viszont szabadon választhatsz eszközt: színes ceruza, akvarell, tus, festék, zsírkréta… Kombinálhatod is őket, ez csak rajtad áll.


Helyezések

A beérkezett pályaműveket zsűri fogja értékelni és kiválasztani a 3 helyezettet. De természetesen a zsűri mellet ti is kiválaszthatjátok, hogy melyik lett a legjobb rajz. A képeket közönségszavazásra bocsátjuk, és lájkokkal adhatjátok majd le a voksotokat a legjobbakra.


Eredményhirdetés

A nyertes műveket február 25-én a Facebook oldalunkon hirdetjük ki, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük. A nyereményeket a MineShow-n adjuk át.


Nyeremények

A nyertesek értékes MineShow ajándékcsomagot kapnak, a rajzokat pedig kinyomtatjuk és kiállítjuk a MineShow-n, hogy mindenki megcsodálhassa őket! :)


Nevezési feltételek

A kész rajzokat e-mailben várjuk a gameart@meex.hu címre. A tárgysorba írd be a neved és azt, hogy „GameArt pályázat - a nagy összecsapás! (Például: Kraft Gergő, GameArt pályázat - a nagy összecsapás!)

Az e-mailben a következő információk szerepeljenek:

 • Teljes név
 • Életkor
 • Melyik két karaktert van a képen
 • Adj címet a művednek
 • Írj pár sort az alkotásról, például milyen technikával készült, milyen eszközökkel, mennyi idő alatt, mi volt a koncepció, az ötlet, ami alapján megszületett, stb.

A beküldendő képek:

 • A kész rajz szkennelt változata, valamint egy fotó a rajzról, mely csupán ellenőrzésre szolgál. (Utóbbi elég, ha csak egy telefonnal készült fotó, amin jól látható a kész rajz.)
 • Fontos, hogy kész pályaműként csak szkennelt képpel lehet nevezni, fényképpel nem!
 • A képet ne illeszd be az e-mailbe, hanem csatolt fájlként add hozzá!
 • A pályázatra több képpel is lehet nevezni, de csak egy kerülhet díjazásra.

Technikai kritériumok

 • Formátum: a képeket .JPG vagy .PNG formátumban lehet beküldeni.
 • Kérjük, hogy mindenképp képfájlt küldj, a PDF-et nem fogadjuk el.
 • A rajzodat ideálisan A4 vagy A3 papírra készítsd el.

A verseny szabályzata

 • Kizárólag saját alkotással lehet nevezni a versenyre! A lopott vagy akár csak részben lopott alkotásokat automatikusan kizárjuk a versenyből!
 • Az ízléstelen, pornográf, obszcén vagy egyéb módon sértő képeket kizárjuk a versenyből!
 • Ha a beküldött pályázat nem felel meg valamely kritériumnak (méret, kategória, hiányos adatok, hiányos képek), nem tudjuk elfogadni a versenyen!
 • Minden versenyző tudomásul veszi, hogy a beküldött képeket a szervezők felhasználhatják további promóció céljára.