[archive]GYIK-mineshow-nyar – Mineshow Nyár

[archive]GYIK-mineshow-nyar

 

Kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban? Ezek a leggyakrabban ismételt kérdések, talán te is megtalálod köztük a választ!

 

Jegytípusok, jegyvásárlás

1Milyen jegyet tudok vásárolni a rendezvényre?
Többféle árkategóriájú jegyet biztosítunk a MineShow-ra, melyek különböző ajándékokat tartalmaznak és némelyik különleges lehetőségeket is biztosít a rendezvényen. Hogy melyik jegy mit tartalmaz, azt bővebben a weboldalunkon tudod megnézni: KATTINTS IDE
2Mit tartalmaz a Gyémánt jegy?
A Gyémánt napijegyekért ezeket kapod meg a rendezvényen:
 • Belépés a rendezvényre 8:00-tól*
 • 8:00 és 9:00, vagy 12:00 és 13:00 között garantált lehetőség találkozásra a meghívott videósokkal**
 • MineShow pass és passtartó
 • Gyémánt Zóna használata (snack büfé, Minecraft torta, egyedi programok)
 • MineSHOW powerbank
 • MineSHOW vászonszatyor
 • 10.000 BányászÉrme
 • Telefontartó
 • Poszter
 • Ajándék PlayIT CARD kártya
 • Dedikáló kártya
 • Ajándék plakát
3Mit tartalmaz a Normál jegy?
Ha normál jegyet veszel, akkor ezt tartalmazza jegyed:
 • Belépés a rendezvényre 10:00-tól
 • 3.000 BányászÉrme
 • Poszter
4Hogyan kapom meg a jegyem mellé járó ajándékokat?
A jegyed becserélésekor, a karszalag átvételekor kapod meg a csomagot az Ajándék átvevő ponton.
5Hogyan történik az online jegyek becserélése?
Nyomtasd ki, vagy mutasd be a telefonodon a jegyedet a rendezvényre belépéskor. Figyelj arra, hogy ne a számlát hozd magaddal, mert csak a jegyed alapján fogunk tudni beengedni a rendezvényre!
6Mindegy melyik sorba állok be az elővételes jegyemmel?
Nem. Mivel többféle jegyünk van, így több sort is alakítunk ki, hogy gyorsabb és zavartalanabb legyen a rendezvényre belépés. Figyeld a helyszínen kihelyezett infó táblákat, de a kollégáink is segítenek beállni a megfelelő sorba.
7Nem vettem elővételben jegyet. Tudok a helyszínen is vásárolni?
Igen, a helyszínen, a rendezvény ideje alatt lesznek pénztáraink, ahol Normál és Kísérő jegyet tudsz vásárolni a rendezvényre. A pénztárak reggel 10:00-kor nyitnak.
8Mivel tudok fizetni a helyszíni jegypénztárban?
Kártyával és készpénzzel is tudsz jegyet vásárolni.
9A helyszínen megvettem a jegyemet, egyből bemehetek a rendezvényre?
Nem. A helyszíni jegyvásárlás után ugyanúgy be kell állnod a megfelelő beléptetési sorba, ahol a jegyedet karszalagra cserélik. Ezután tudsz belépni a rendezvényre.
10Szülő/kísérő vagyok, kell magamnak is jegyet venni?
Igen. A szülő/kísérő a nekik létrehozott Kísérő jeggyel léphetnek be a rendezvényre. Figyelem! Ezzel a jeggyel nem lehetséges a rendezvényen lévő játékok kipróbálása, vagy a Gyémánt Zónába, vagy a Videós zónába való belépés, illetve kizárólag 18 év felettiek számára szól! Természetesen bármilyen más jegyet is választhatnak a felnőtt kísérők. Ebben az esetben minden olyan jogosultsággal élhetnek, amit az adott jegytípus biztosít nekik.


Videós kiegészítő jegy

1Mit jelent az, hogy Videós kiegészítő jegy?
Ez egy olyan jegytípus, ami önmagában nem jogosít fel a rendezvény látogatására, azonban ha nincs Gyémánt jegyed, csak ilyen kiegészítő jeggyel tudsz a videósokkal találkozni, vagy Mastercard kuponnal.
2Mire jogosít a Videós kiegészítő jegy?
Ez a jegytípus az általad választott videós csoporttal való találkozásra jogosít, amely keretében készíthetsz egy közös fotót a videósokkal, és kapsz egy dedikált kártyát is hozzá.
3Mi történik, ha nem érek oda a megvásárolt Videós kiegészítő jegyemhez tartozó videós találkozóra?
Sajnos ebben az esetben nem tudsz fotózkodni, és találkozni velük, mert a rendezvényen sűrű a programjuk, és kizárólag a rögzített időpontban tartózkodnak a Videós zónában.
4Egy Videós kiegészítő jegyet vettünk, ezzel bemehetünk-e együtt a Videós zónába?
Nem, egy Videós kiegészítő jegy, egy személy belépésére jogosít a Videós zónába, kivétel ez alól a 6 év alatti gyermek, őket egy szülő bekísérheti a zónába.
5Hogyan tudok bemenni a Videós zónába?
A rendezvényre kérjük hozd magaddal kinyomtatva, vagy a telefonodon a Videós kiegészítő jegyedet, és a kollégáink ezt ellenőrizve tudnak beengedni a zónába.
6Videós kiegészítő jegyem van, soron kívül bejutok a Videós zónába a választott időpontban?
Minden videós kiegészítő jeggyel rendelkezőnek sorba kell állnia minden videós találkozás elején. Ha a sornak vége a videósok elhagyják a helyszínt és lehet hogy nem térnek vissza az esemény további részére.
7Ha nincs videós jegyem, találkozhatok-e a videósokkal?
Személyes találkozásra ugyan nincs így lehetőséged, de természetesen minden, a Videós zónán kívüli programon láthatod, hallgathatod a rendezvényen résztvevő videósokat.
8Normál jegyet vettünk a gyermekemnek, tudunk majd minden videóssal dedikáltatni?
Nem, a Normál jegy nem tartalmazza a Videós zónába való belépést, és a videósokkal történő találkozást. Találkozásra a Videós kiegészítő jeggyel van lehetőség.
9Normál jeggyel 10-kor nyit a rendezvény, a videós találkozóm 9:30-kor kezdődik, be tudok menni 9:30-kor a rendezvényre?
Igen, a kiegészítő jegy “kiegészíti”a belépési időt is, azaz 9:30tól be tudsz menni a rendezvényre természetesen!
10Gyémánt jegyet vettünk a gyermekemnek, tudunk dedikáltatni a videósokkal?
Igen, Gyémánt jeggyel van lehetőség találkozni a videósokkal. Ha Gyémánt jegyet, reggeli dedikálással választottál, akkor de. 8:00 és 9:00 között, ha Gyémánt jegyet, délutáni dedikálással választottál, akkor du. 12:00 és 13:00 között tudsz találkozni.
11Gyémánt jegyet vettünk a gyermekemnek, minden videóssal tudunk találkozni?
A Gyémánt jeggyel rendelkező látogatók, reggel 8:00 és 9:00 között, illetve 12:00 és 13:00 között (a vásárolt jegytől függően) bármely dedikáló zónában kérhetnek aláírást, az ott lévő videósoktól. A megjelölt időszakban, a rendezvényen lévő összes dedikáló zóna egy időben lesz nyitva. A sorbanállás hagyományos módon történik, nem tudjuk garantálni, hogy minden látogató, minden videóssal tud dedikáltatni, ebben az időszakban.


Információ szülőknek, kísérőknek

1Szülő/kísérő vagyok, a gyermekemnek Gyémánt jegye van, de nekem csak Kísérő. Bemehetünk együtt a rendezvényre?
Igen, a Kísérő jegy ilyen esetekben „alkalmazkodik” a Gyémánt jegyhez. Álljatok be a Gyémánt jegy beengedő sorba mindketten, kollégáink mindkettőtöket beengednek a rendezvényre.
2Szülő/kísérő vagyok, bemehetek a Gyémánt Zónába a gyermekemmel, ha Kísérő jegyem van?
Nem, a Gyémánt Zónába csak Gyémánt jeggyel rendelkező látogató léphet be. A Gyémánt Zóna úgy lesz kialakítva, hogy a gyerekek szülői felügyelet nélkül is biztonságban lehetnek, és szemmel is nyomon követhetők!
3Szülő/kísérő vagyok, van olyan hely a rendezvényen, ahol le tudok ülni és kicsit pihenni?
A rendezvényre tervezünk egy szülőmegőrzőt, ahol erre lesz alkalmad.
4Szülő/kísérő vagyok, a rendezvényen belül elengedhetem a gyermekem, hogy magától járja be a területet? Én addig a szülőmegőrzőben lennék.
A rendezvény biztosított, és mivel kiemelten sok a gyermek látogató, ezért mi kifejezetten ügyelünk a biztonságukra. Ugyanakkor elengedni őket egyedül, csak saját felelősségre tegyétek.


A rendezvényről általában

1Mi az a MineShow?
A MineShow a Minecraft nevű kreatív, építkezős, számítógépes játék köré szervezett rendezvény. MineCraft tematikájú programok, a játékban járatos népszerű videósok, és megvásárolható relikviák várják az érdeklődőket. Ezek mellett igyekszünk szélesíteni a rendezvényt különböző, a gyerekek számára izgalmas és érdekes, ugyanakkor a Minecraft világán kívül eső programokkal is. Az aktuális rendezvényünkről folyamatosan teszünk közzé információkat a Facebook oldalunkon és a rendezvény Facebook eseményében is.
2Korhatáros a rendezvény?
Nem, nincs korhatár.
3Hány éves kortól kell jegyet venni a gyerekeknek?
3 éves kortól.
4A gyermekem egyedül is bemehet a rendezvényre?
Nem, a 14 éves kor alatti gyerekek csak felnőtt kísérővel léphetnek be a rendezvényre.
5Lehet ételt/italt bevinni a rendezvényre?
Igen, de természetesen alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab, fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit, egyéb nassolnivalót nyugodtan hozhatsz magaddal.
6Lehet a rendezvényen ételt/italt vásárolni?
Igen, lesznek büfék a rendezvényen, akiknél tudtok vásárolni. Érdemes azonban néhány falatot otthonról is hozni, mert nagy sorok alakulhatnak ki a büféknél, és esetenként sokat kell majd várnotok.
7Mivel tudok fizetni a rendezvényen lévő standoknál?
A legtöbb standon csak kártyás fizetés lesz, de érdemes némi készpénzzel is készülni.
8A játékok, programok hogyan vehetők igénybe? Kell bármire is előre jelentkezni?
Nem szükséges, mindenre a helyszínen tudtok jelentkezni.