GYIK – Mineshow 2020 – Újévi különkiadás

GYIK

 

Kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban? Ezek a leggyakrabban ismételt kérdések, talán te is megtalálod köztük a választ!

 

Jegytípusok, jegyvásárlás

1Milyen jegyet tudok vásárolni a rendezvényre?
Többféle árkategóriájú jegyet biztosítunk a MineShow-ra, melyek különböző ajándékokat tartalmaznak és némelyik különleges lehetőségeket is biztosít a rendezvényen. Hogy melyik jegy mit tartalmaz, azt bővebben a weboldalunkon tudod megnézni: KATTINTS IDE
2Mit tartalmaz a Gyémánt jegy?
A Gyémánt napijegyekért ezeket kapod meg a rendezvényen:
  • Belépés a rendezvényre 8:00-tól
  • 8:00 és 9:00, vagy 12:00 és 13:00 között garantált lehetőség találkozásra a meghívott videósokkal
  • MineShow pass és passtartó
  • Gyémánt Zóna használata (snack büfé, Minecraft torta, egyedi programok)
  • Angry Birds készségfejlesztő játék
  • Mineshow tornazsák
  • Mineshow kitűző, szilikon karkötő, órarend
  • Ajándék plakát
3Mit tartalmaz a Normál jegy?
Ha normál jegyet veszel, akkor ezt tartalmazza jegyed:
  • Belépés a rendezvényre 10:00-tól
  • Ajándék plakát
4Hogyan kapom meg a jegyem mellé járó ajándékokat?
A jegyed becserélésekor, a karszalag átvételekor kapod meg a csomagot az Ajándék átvevő ponton.
5Hogyan történik az online jegyek becserélése?
Nyomtasd ki, vagy mutasd be a telefonodon a jegyedet a rendezvényre belépéskor. Figyelj arra, hogy ne a számlát hozd magaddal, mert csak a jegyed alapján fogunk tudni beengedni a rendezvényre!
6Mindegy melyik sorba állok be az elővételes jegyemmel?
Nem. Mivel többféle jegyünk van, így több sort is alakítunk ki, hogy gyorsabb és zavartalanabb legyen a rendezvényre belépés. Figyeld a helyszínen kihelyezett infó táblákat, de a kollégáink is segítenek beállni a megfelelő sorba.
7Nem vettem elővételben jegyet. Tudok a helyszínen is vásárolni?
Igen, a helyszínen, a rendezvény ideje alatt lesznek pénztáraink, ahol Normál és Kísérő jegyet tudsz vásárolni a rendezvényre. A pénztárak reggel 10:00-kor nyitnak.
8Mivel tudok fizetni a helyszíni jegypénztárban?
Kártyával és készpénzzel is tudsz jegyet vásárolni.
9A helyszínen megvettem a jegyemet, egyből bemehetek a rendezvényre?
Nem. A helyszíni jegyvásárlás után ugyanúgy be kell állnod a megfelelő beléptetési sorba, ahol a jegyedet karszalagra cserélik. Ezután tudsz belépni a rendezvényre.
10Szülő/kísérő vagyok, kell magamnak is jegyet venni?
Igen. A szülő/kísérő a nekik létrehozott Kísérő jeggyel léphetnek be a rendezvényre. Figyelem! Ezzel a jeggyel nem lehetséges a rendezvényen lévő játékok kipróbálása, vagy a Gyémánt Zónába, vagy a Videós zónába való belépés, illetve kizárólag 18 év felettiek számára szól! Természetesen bármilyen más jegyet is választhatnak a felnőtt kísérők. Ebben az esetben minden olyan jogosultsággal élhetnek, amit az adott jegytípus biztosít nekik.


Videós találkozó és dedikálások

1Ha nem állok be a videós dedikáló sorba, találkozhatok-e a videósokkal?
A rendezvényen több programon is részt vesznek a videósaink, illetve ha találkozol velük a rendezvényen, és ráérnek, természetesen szívesen dedikálnak neked, azonban ez erre a sűrű programjuk miatt, elég kicsi az esély, azaz ha biztosra szeretnél menni, akkor tervezz a videós találkozóval a programodban.
2Normál jegyet vettünk a gyermekemnek, tudunk majd minden videóssal dedikáltatni?
Nem, a Normál jegy nem tartalmazza a Videós zónába való belépést, és a videósokkal történő találkozást. A rendezvényen regisztrálnod kell a Linistry rendszerébe online, vagy sms formájában, erre válaszként kapsz egy sorszámot a telefonodra, ezután nincs más dolgod, mint élvezni a rendezvényt, és szól a rendszer, ha sorra kerültél, azaz elég ekkor beállni majd a videós találkozód megfelelő sorába.
3Gyémánt jegyet vettünk a gyermekemnek, tudunk dedikáltatni a videósokkal?
Igen, Gyémánt jeggyel van lehetőség találkozni a videósokkal. Ha Gyémánt jegyet, reggeli dedikálással választottál, akkor de. 8:00 és 9:00 között, ha Gyémánt jegyet, délutáni dedikálással választottál, akkor du. 12:00 és 13:00 között tudsz találkozni.
4Gyémánt jegyet vettünk a gyermekemnek, minden videóssal tudunk találkozni?
A Gyémánt jeggyel rendelkező látogatók, reggel 8:00 és 9:00 között, illetve 12:00 és 13:00 között (a vásárolt jegytől függően) bármely dedikáló zónában kérhetnek aláírást, az ott lévő videósoktól. A megjelölt időszakban, a rendezvényen lévő összes dedikáló zóna egy időben lesz nyitva. A sorbanállás hagyományos módon történik, nem tudjuk garantálni, hogy minden látogató, minden videóssal tud dedikáltatni, ebben az időszakban.
5Hogyan tudok bemenni a Videós zónába?
A rendezvényen regisztrálnod kell a linistry rendszerébe online, vagy sms formájában, erre válaszként kapsz egy sorszámot a telefonodra, ezután nincs más dolgod, mint élvezni a rendezvényt, és szól a rendszer, ha sorra kerültél, azaz elég ekkor beállni majd a videós találkozód megfelelő sorába.


Információ szülőknek, kísérőknek

1Szülő/kísérő vagyok, a gyermekemnek Gyémánt jegye van, de nekem csak Kísérő. Bemehetünk együtt a rendezvényre?
Igen, a Kísérő jegy ilyen esetekben „alkalmazkodik” a Gyémánt jegyhez. Álljatok be a Gyémánt jegy beengedő sorba mindketten, kollégáink mindkettőtöket beengednek a rendezvényre.
2Szülő/kísérő vagyok, bemehetek a Gyémánt Zónába a gyermekemmel, ha Kísérő jegyem van?
Nem, a Gyémánt Zónába csak Gyémánt jeggyel rendelkező látogató léphet be. A Gyémánt Zóna úgy lesz kialakítva, hogy a gyerekek szülői felügyelet nélkül is biztonságban lehetnek, és szemmel is nyomon követhetők!
3Szülő/kísérő vagyok, van olyan hely a rendezvényen, ahol le tudok ülni és kicsit pihenni?
A rendezvényre tervezünk egy szülőmegőrzőt, ahol erre lesz alkalmad.
4Szülő/kísérő vagyok, a rendezvényen belül elengedhetem a gyermekem, hogy magától járja be a területet? Én addig a szülőmegőrzőben lennék.
A rendezvény biztosított, és mivel kiemelten sok a gyermek látogató, ezért mi kifejezetten ügyelünk a biztonságukra. Ugyanakkor elengedni őket egyedül, csak saját felelősségre tegyétek.


A rendezvényről általában

1Mi az a MineShow?
A MineShow a Minecraft nevű kreatív, építkezős, számítógépes játék köré szervezett rendezvény. MineCraft tematikájú programok, a játékban járatos népszerű videósok, és megvásárolható relikviák várják az érdeklődőket. Ezek mellett igyekszünk szélesíteni a rendezvényt különböző, a gyerekek számára izgalmas és érdekes, ugyanakkor a Minecraft világán kívül eső programokkal is. Az aktuális rendezvényünkről folyamatosan teszünk közzé információkat a Facebook oldalunkon és a rendezvény Facebook eseményében is.
2Korhatáros a rendezvény?
Nem, nincs korhatár.
3Hány éves kortól kell jegyet venni a gyerekeknek?
3 éves kortól.
4A gyermekem egyedül is bemehet a rendezvényre?
Nem, a 14 éves kor alatti gyerekek csak felnőtt kísérővel léphetnek be a rendezvényre.
5Lehet ételt/italt bevinni a rendezvényre?
Igen, de természetesen alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab, fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit, egyéb nassolnivalót nyugodtan hozhatsz magaddal.
6Lehet a rendezvényen ételt/italt vásárolni?
Igen, lesznek büfék a rendezvényen, akiknél tudtok vásárolni. Érdemes azonban néhány falatot otthonról is hozni, mert nagy sorok alakulhatnak ki a büféknél, és esetenként sokat kell majd várnotok.
7Mivel tudok fizetni a rendezvényen lévő standoknál?
A legtöbb standon csak kártyás fizetés lesz, de érdemes némi készpénzzel is készülni.
8A játékok, programok hogyan vehetők igénybe? Kell bármire is előre jelentkezni?
Nem szükséges, mindenre a helyszínen tudtok jelentkezni.