MineChristmas rajzverseny – Mineshow 2020 – Újévi különkiadás

MineChristmas rajzverseny

 

Bárcsak együtt bonthatnám ki a kedvenc Minecraft mobjaimmal a karácsonyi ajándékokat! - Miért is ne?! Mi erre is gondoltunk.


 

2020. január 4-én életre keltheted a csodát, hogy a kedvenc MineCraft karaktereiddel együtt közösen ünnepelj. Nincs más dolgod, mint rajzolni, festeni és alkotni egy olyan képet, ahol a családoddal és a kedvenc mobjaiddal, figuráiddal együtt a karácsonyfa körül ültök és együtt élvezitek az ünnepek mesés hangulatát!

Olvasd el figyelmesen a kiírást, majd kezdődhet az alkotás!


Téma

Rajzolj egy olyan családi képet a szeretteiddel és a kedvenc Minecraft karaktereiddel, amin együtt ünnepeltek. Ez lehet ajándékbontás, fenyőfa díszítés, közös szánkózás vagy a finom karácsonyi vacsora. A lényeg, hogy a szeretteid és kedvenc mobod/mobjaid is szerepeljenek a képen.


Nevezési időszak

2019. december 1. - december 28. éjfél


Kategóriák

Technika szerint egy kategóriában lehet nevezni: tradicionális kategória.

A pályázatra több képpel is lehet nevezni, de csak egy kerülhet díjazásra.


Helyezések

A beérkezett pályaműveket zsűri fogja értékelni, 3 helyezettet választunk. A zsűrizés során a rajzok ötletességét, ábrázolásmódját, technikai minőségét stb. fogjuk értékelni.

De természetesen a zsűri mellett ti is szavazhattok, hogy melyik lett a legjobb rajz. A képeket december 29-én közönségszavazásra bocsátjuk, és egészen decemberi 31. éjfélig lájkokkal adhatjátok le a voksotokat. A legtöbb szavazattal jutalmazott alkotás nyeri a közönség kedvence különdíjat.


Eredményhirdetés

A nyertes műveket 2020 január 1-én a Facebook oldalunkon hirdetjük ki, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük. A nyereményeket január 4-én a Mineshow-n adjuk át.


Nyeremények

A legjobbnak ítélt alkotásokat ezúttal is kinyomtatjuk és kiállítjuk a MineShow-n, hogy mindenki megcsodálhassa őket! :)

 • 1. helyezett: Kockapark belépőjegy, Geek Corner meglepetés ajándék, Mineshow ajándékok, DoggyAndi figura (18 cm)
 • 2. helyezett: Kockapark belépőjegy, Geek Corner meglepetés ajándék, Mineshow ajándékok, MobMánia - Kraftolók Kézikönyve különkiadás
 • 3. helyezett: Kockapark belépőjegy, Geek Corner meglepetés ajándék, Mineshow ajándékok
 • Különdíj: Így lettem Youtuber könyv, Mineshow csomag

Nevezési feltételek

A kész rajzodat szkenneld be és .JPG vagy .PNG formában ments ki s gépedre. A fájlnév tartalmazza a nevedet és az életkorodat. Példa: KISS_JÁNOS_13ÉVES Töltsd fel az oldal alján található űrlapon keresztül az alkotásodat.

Beküldendő képek

Tradicionális kategória: kész rajz szkennelt változata, valamint egy fotó a rajzról, mely csupán ellenőrzésre szolgál. Kész pályaműként csak szkennelt képpel lehet nevezni, fényképpel nem!

Hiányos képek esetén a nevezést érvénytelennek tekintjük!

Technikai kritériumok

Formátum: a képeket .JPG vagy .PNG formátumban lehet feltölteni
Méret: hosszabbik oldalon minimum 2000 px

Technikai kritériumok

 • Formátum: a képeket .JPG vagy .PNG formátumban lehet beküldeni.
 • Kérjük, hogy mindenképp képfájlt küldj, a PDF-et nem fogadjuk el.
 • A rajzodat ideálisan A4 vagy A3 papírra készítsd el.

A verseny szabályzata

 • Kizárólag saját alkotással lehet nevezni a versenyre! A lopott vagy akár csak részben lopott alkotásokat automatikusan kizárjuk a versenyből!
 • Az ízléstelen, pornográf, obszcén vagy egyéb módon sértő képeket kizárjuk a versenyből!
 • Ha a beküldött pályázat nem felel meg valamely kritériumnak (méret, kategória, hiányos adatok, hiányos képek), nem tudjuk elfogadni a versenyen!
 • Minden versenyző tudomásul veszi, hogy a beküldött képeket a szervezők felhasználhatják további promóció céljára.