MineCraft rajzverseny – Mineshow Nyár

MineCraft rajzverseny

 

Mint azt már TE is tudod, új helyszínre kalauzol titeket a MineCraft világa, ugyanis a Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre a MINESHOW!


 
Minecraft Rajzverseny

Alkoss, fess, rajzolj, milyennek képzeled el a vonatokat, villamosokat vagy a metrót a MineCraft világában? Nincs más dolgot, mint rajzolj nekünk olyan tömegközlekedési eszközöket amelyek síneken közlekednek. Ezt építheted kockákból, vagy egy-egy MineCraft karakterrel színesítheted a képed. Elképzelted, hogy a Creeper lesz a kalauz a vonatodon? – A kreativitás határtalan!

Olvasd el figyelmesen a kiírást, majd kezdődhet az alkotás!


Téma

A feladat egyszerű: Rajzolj az új helyszínhez a Vasúttörténeti Parkhoz! Lássuk mit tudsz!

Jeleníts meg vonatot, mozdonyt, vasutat, kalauzt, villamost, metrót, hajtányt MineCraft stílusban!


Nevezési időszak

2019. július 1 –július 26. éjfél.


Kategóriák

A pályázatra csak tradicionális technikával készült rajzokkal lehet nevezni.

A pályázatra több képpel is lehet nevezni, de csak egy kerülhet díjazásra.


Helyezések

A beérkezett pályaműveket zsűri fogja értékelni, 3 helyezettet választunk. A zsűrizés során a rajzok ötletességét, ábrázolásmódját, technikai minőségét stb. fogjuk értékelni.

De természetesen a zsűri mellet ti is kiválaszthatjátok, hogy melyik lett a legjobb rajz. A képeket július 22-én közönségszavazásra bocsátjuk, és egészen 27. éjfélig lájkokkal adhatjátok le a voksotokat. A legtöbb szavazattal jutalmazott alkotás nyeri a közönség kedvence különdíjat.


Eredményhirdetés

A nyertes műveket július 28-án a Facebook oldalunkon hirdetjük ki, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük. A nyereményeket augusztus 3-án a MineShow-n adjuk át.


Nyeremények

A legjobbnak ítélt alkotásokat ezúttal is kinyomtatjuk és kiállítjuk a MineShow-n, hogy mindenki megcsodálhassa őket! :) Emellett értékes ajándékcsomagokat nyerhettek!


Nevezési feltételek

A kész rajzodat szkenneld be és .JPG vagy .PNG formában ments ki s gépedre. A fájlnév tartalmazza a nevedet és az életkorodat. Példa: KISS_JÁNOS_13ÉVES Töltsd fel az oldal alján található űrlapon keresztül az alkotásodat.

Beküldendő képek

Tradicionális kategória: kész rajz szkennelt változata, valamint egy fotó a rajzról, mely csupán ellenőrzésre szolgál. Kész pályaműként csak szkennelt képpel lehet nevezni, fényképpel nem!

Hiányos képek esetén a nevezést érvénytelennek tekintjük!

Technikai kritériumok

Formátum: a képeket .JPG vagy .PNG formátumban lehet feltölteni
Méret: hosszabbik oldalon minimum 2000 px

Technikai kritériumok

  • Formátum: a képeket .JPG vagy .PNG formátumban lehet beküldeni.
  • Kérjük, hogy mindenképp képfájlt küldj, a PDF-et nem fogadjuk el.
  • A rajzodat ideálisan A4 vagy A3 papírra készítsd el.

A verseny szabályzata

  • Kizárólag saját alkotással lehet nevezni a versenyre! A lopott vagy akár csak részben lopott alkotásokat automatikusan kizárjuk a versenyből!
  • Az ízléstelen, pornográf, obszcén vagy egyéb módon sértő képeket kizárjuk a versenyből!
  • Ha a beküldött pályázat nem felel meg valamely kritériumnak (méret, kategória, hiányos adatok, hiányos képek), nem tudjuk elfogadni a versenyen!
  • Minden versenyző tudomásul veszi, hogy a beküldött képeket a szervezők felhasználhatják további promóció céljára.
 
A pályázatok beküldése lezárult, köszönjük mindenkinek a feltöltött nagyszerű képeket és pályamunkákat! A nyertes műveket július 28-án a Facebook oldalunkon hirdetjük ki, valamint a nyerteseket e-mailben is értesítjük. A nyereményeket augusztus 3-án a MineShow-n adjuk át.