Mineshow Tavasz Útmutató – Mineshow Nyár

Mineshow Tavasz Útmutató

 

Jössz szombaton a Mineshow-ra? Akkor görgess tovább!


Megmutatjuk, hogy juthattok be a rendezvényre, milyen standok lesznek, hol vehetitek át az ajándékokat, és választ adunk az utóbbi időben felmerült kérdéseitekre! Tehát ha velünk tartasz szombaton, mindenképp pörgesd végig ezt az oldalt, mert tele van számodra hasznos infókkal.

Mivel fogsz jönni a rendezvényre?

Metróval

2-es metróval gyere az Örs vezér tere felé, a Pillangó utcai metrómegállóig. (kb. 15 perc).

Autóval

Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról fordulj rá az Albertirsai útra. A parkolás a rendezvény ideje alatt végig ingyenes az úton.

Villamossal

37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.

Vonattal

Vonattal a Keleti pályaudvarból Kőbánya felső állomásig.

Kerékpárral

Kerékpárral a Kerepesi út felől az Albertirsai úton az I-es kapuig.

ms19_beengedes_terkep_a4_v3

Érkezz előbb


Javasoljuk mindenkinek, hogy legalább fél órával előbb érkezzen, mint ahány órától be tud jönni, főleg aki videós találkozóra érkezik reggel.

Milyen jegyed van?

Ha Normál jegyed van

Reggel 10:00-tól tudsz bejönni a rendezvényre, az 1-es fogadóban (narancssárga nyíl). A jegyed mellé járó ajándékokat is egyből itt kapod meg.
Javasoljuk mindenkinek, hogy legalább fél órával előbb érkezzen, mint ahány órától be tud jönni, főleg aki videós találkozóra érkezik reggel.

Ha Normál jegyed van, DÉLELŐTTI Baluka - Sajt32 - Polla Channel - Gery Videós kieg. jeggyel

Neked a Videós Találkozó 9:30-kor kezdődik, ezért természetesen előbb be tudsz jönni a rendezvényre, hogy időben odaérj a találkozóra, a Normál jegyeseknek fenntartott sorban (narancssárga nyíl). Mindenképp érkezz korábban, hisz a beengedés néhány percet vesz ugyan igénybe, de egy rövid sorra számítani lehet a kapuknál.
Javasoljuk mindenkinek, hogy legalább fél órával előbb érkezzen, mint ahány órától be tud jönni, főleg aki videós találkozóra érkezik reggel.

Ha Gyémánt jegyed van

Reggel 8:00-tól tudsz bejönni a rendezvényre, az 1-es fogadóban (világoskék nyíl). A jegyed mellé járó ajándékcsomagot is itt a bejáratnál kapod meg.
Javasoljuk mindenkinek, hogy legalább fél órával előbb érkezzen, mint ahány órától be tud jönni, főleg aki videós találkozóra érkezik reggel.

Ha Kísérő vagy

A Kísérő jegy minden esetben igazodik a kísért jegyhez. Állj be abba a sorba, amelyikbe a gyermekednek vásárolt jeggyel kell állni, és ott mindketten be fogtok tudni jönni.

Ha staff, sajtós, vagy ajándék jegyed van

A Hungexpo 1-es és 2-es fogadójában lévő, VIP/Szakmai/Staff pontokon (rózsaszín nyíl) tudtok belépni a rendezvényre. Ajándék Normál és sajtós jeggyel reggel 10:00-től, ajándék Gyémánt jeggyel reggel 8:00-tól tudsz bejönni.

Ha még nincs jegyed

Normál és Kísérő jegyet reggel 10:00-től tudsz vásárolni a helyszíni pénztárainkban (sötétkék nyíl).

Ne felejtsd az ajándékod!


Az ajándékcsomagot rögtön a belépés után kapod meg az 1-es fogadóban lévő Ajándékátvevő pontban. Ezt a térképeken 'A' betűvel jelöltük. FONTOS! Ha valami hiányzik a csomagodból, vagy elfelejtetted átvenni, akkor még a rendezvény ideje alatt keresd fel az Ajándék átvevő pontot. Kipostázni, vagy a rendezvény után pótolni az ajándékokat nem áll módunkban!

 
 
ms19_csarnok_terkep

Lokátorunk segítéségével egyszerűen megtalálhatod, hogy kedvenc videósaiddal, pontosan hol találkozhatsz, mikor lehet velük találkozni, hol tartanak előadásokat, illetve mikor lépnek fel a színpadon. Használata pofonegyszerű, mutatjuk, hogyan működik:

  1. Arra vagy kíváncsi, hogy mikor és hol találkozhatsz kedvenc videósoddal? Tegyél egy pipát a neve melletti négyzetbe és rendszerünk kilistázza a kiválasztott videóshoz tartozó összes időpontot és helyszínt.
  2. Arra vagy kíváncsi, hogy milyen videósok és programok lesznek egy adott helyszínen? Oké, tegyél egy pipát a helyszín neve melletti négyzetbe!
  3. Szeretnéd megtudni, hogy például Jánosik Gergő pontosan mikor lép fel a színpadon? Ez esetben nincs más dolgod, mint Gergő neve és a színpad melletti négyzetbe egy pipát dobni, és meg is van az eredmény!

Ha lentebb tekersz, egyetlen képen összefoglalva is megtalálod a videósok beosztását. Akár le is töltheted a telefonodra!

ms19_videos_lokator

Attól függően, hogy milyen jegyed van, más-más dolgokra kell figyelned. Főleg a videós találkozók eltérő időpontjai miatt ez különösen fontos!


Ha Gyémánt jegyed van figyelj arra, hogy DÉLELŐTTI vagy DÉLUTÁNI videós találkozó jár a jegyed mellé.

 

Ha Normál jegyed mellé 1 vagy több Videós kiegészítő jegyet vásároltál, különösen figyelj arra, hogy mikor kezdődnek az egyes Videós találkozók. Érdemes már a kezdés előtt felkeresni a Videós Zónát!

Időpont

Program

Vendégek

10:00-10:05

Megnyitó, programismertető

-

10:05-10:30

Bemelegítő kvíz

ZsDav, OwnMcKendry

10:30-11:00

Közönségjáték a színpadon

-

11:00-11:40

A Minecraft világa

-

11:40-12:00

GameArt díjátadó

-

12:00-12:30

Fortnite kvíz

Chris, Ghost4Rider

12:30-13:00

Fortnite tippek & trükkök élőben

Chris, Ghost4Rider

13:00-13:30

Játék Nintendo Switch-el

UborCraft

13:30-14:00

Minecraft kvíz

Baluka, Sajt32

14:00-14:30

Minecraft Gameshow - YouTuber vetélkedő

ZsDav, OwnMcKendry, DoggyAndi, IceBlueBird

14:30-15:30

Fortnite Just Dance

-

15:00-15:30

Youtuber panel - Fortinte videósokkal

Chris, Ghost4Rider

15:30-16:00

Fortnite Gameshow - YouTuber vetélkedő

Chris, Ghost4Rider

16:00-16:30

Minecraft kvíz

UborCraft, luckeY

16:30-17:10

Közönségjáték a színpadon

-

17:10-17:45

Youtuber panel - Vloggerekkel

Jánosik Gergő, Gery

17:45-17:55

F!nálé és ajándékszórás

-

Lesz ruhatár a rendezvényen?

Lesz ruhatár, igen. A használat díja 200 Ft.

Hol tudok esetleg ingyenesen parkolni?

Az Albertirsai úton, a rendezvény ideje alatt ingyenesen tudsz parkolni.

Találtam egy elhagyott tárgyat. Hol adjam le?

Kérünk, hogy az 1-es fogadóban lévő Info pultnál add le a talált tárgyakat!

Elhagytam valamit, hol keressem?

Az 1-es fogadóban lévő Info pultban keresd, ide várjuk az elhagyott tárgyakat.

Rosszullét esetén hova fordulhatok?

A 33-as épületben találják a mentőket. Ha a 'D' és az 'A' csarnok között elindulsz, közvetlenül az első épület lesz, az 'A' csarnok mögött.

Kaptam PlayIT Cardot, mi a teendőm vele?

A PlayIT Card egy prepaid Mastercard bankkártya, teljesen testre szabható, könnyen kezelhető, és kapcsolódik hozzá a PlayIT Card kedvezményprogram.