Mineshow – Vasúttörténeti Park programok – Mineshow Nyár
1 BELÉPŐVEL 2 RENDEZVÉNY

Mineshow belépőd a Magyar Vasúttörténeti Parkba is érvényes! Ne hagyd ki az országban egyedülálló interaktív vasúti kiállítást.

M agyarország egyik különleges, világviszonylatban is egyedülálló múzeuma és programhelyszíne a Vasúttörténeti Park, amely a gyermekes családok egyik kedvelt szórakozóhelye. Augusztus 3-án minden Minehsow jegyvásárlónak ingyenesen látogatható a park!

Ez még nem minden! Mineshow belépővel az országban egyedülálló és izgalmas interaktív vasúti programok közül több is díjmentesen kipróbálható. Ismerd meg a Vasúttörténeti Park változatos programjait és a belépővel igénybe vehető interaktív kiállításokat.

Interaktív programok

 

Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumában nemcsak megcsodálhatók az ősi masinák, hanem ki is próbálhatók! Beülhettek a Csajka sínautóba, hajtányozhattok és fordítókorongozhattok. Közönségkedvenc az évről évre bővülő kerti vasút, ahol izgalmas és változatos vonalvezetésen roboghattok végig igazi kismozdonyok vontatásával.

További programok

 

A Magyar Vasúttörténeti Park több mint 100 vasúti járműnek ad otthont. A gyűjtemény számos ritka mozdonyt is magába foglal. A 70 000 négyzetméter alapterületű park az 1870-es évektől napjainkig mutatja be a vasút fejlődését.