Kiberlovag képző
Kiberlovag képző
2024. Augusztus 24.Csapj le kedvezményes jegyeinkre!Magyar Vasúttörténeti ParkJegyek már 3490 Ft-tól!
2024. Augusztus 24.Csapj le kedvezményes jegyeinkre!Magyar Vasúttörténeti ParkJegyek már 3490 Ft-tól!

Kiberlovag képző

Készülj fel a digitális világ kihívásaira a Kiberlovag Képző programunkkal és válj igazi kiberlovaggá! A helyszínen három izgalmas állomáson keresztül tanulhatsz a kiberbiztonságról játékos és interaktív módon, hogy a jövőben már biztosan ne érjenek meglepetések, negatív élmények. 

Fontos, hogy megerősítsd digitális kapuidat, és felkészülj a jövő kihívásaira, amelyekkel az elektronikus térben találkozhatsz! A mai világban egyre nagyobb hangsúlyt kap a biztonság, ezért számunkra is kiemelten fontos, hogy megértsd és alkalmazd a kiberbiztonság alapelveit.

A Jelszó Műhelyünkben megtanulhatod, hogyan készíts erős és biztonságos jelszavakat, hogy fiókjaid mindig védve legyenek az illetéktelen személyektől. A helyszínen koordinátoraink izgalmas feladatokkal segítenek elsajátítani az új ismereteket a gyakorlatban is, és megmutatják, mi szükséges ahhoz, hogy megfelelő jelszót tudj készíteni. Megtanulhatod, hogyan védd meg személyes adataidat és online fiókjaidat a legújabb fenyegetésektől.

Az itt megszerzett ismeretek nemcsak a mindennapi online tevékenységeid biztonságát növelik, hanem hosszú távon is védelmet nyújtanak a különböző kibertámadások ellen. Csatlakozz hozzánk, és készülj fel arra, hogy magabiztosan és biztonságosan navigálj a digitális világban!

Gyere, és tanuld meg, hogyan kell megkülönböztetni a biztonságos és veszélyes online helyzeteket a Csali-tó interaktív játékával!

Ebben az izgalmas programban játékos formában tanulhatod meg, hogyan ismerd fel az online fenyegetéseket és maradj biztonságban a digitális térben. A Csali-tó nagyszerűen segít megérteni, milyen jelekre kell figyelned, mik azok a mondatok, amelyeket figyelmen kívül kell hagynod annak érdekében, hogy elkerüld a csapdákat és veszélyes helyzeteket az interneten.

A játék során különböző szituációkkal találkozol, amelyek megtanítanak arra, hogyan ismerd fel a gyanús tevékenységeket és azok ismertetőjeleit. Szakértőink és animátoraink végig támogatnak és segítenek a tanulásban, biztosítva, hogy minden kérdésedre választ kapj.

Csatlakozz a Csali-tó játékához, és válj mesterré az online biztonság terén! Fedezd fel, tanulj, és élvezd a játékot, miközben valódi készségeket sajátítasz el a digitális világban!

Gyere, és tudd meg, hogyan döntheted el, mi az, ami biztonságos és mi az, ami veszélyes a Védett vagy Veszedelmes játékunk segítségével és ezt a tudásod kamatoztasd az online világban is.

A játék során különböző Minecraft szituációkkal találkozol, amelyek megtanítanak arra, hogyan tudod megítélni és felismerni a biztonságos és veszélyes helyzetek közötti különbségeket. A játék segít abban, hogy magabiztosabbá válj az online világban, és felkészült legyél a mindennapi digitális kihívásokra.