Videós Lokátor & guide – Mineshow Nyár

Videós Lokátor & guide

 

Idén új rendszerben találkozhattok a kedvenc videósaitokkal, melyet a visszajelzéseitek alapján dolgoztunk ki!
Görgess tovább, és mindent megmutatunk, így Te is felkészülten érkezhetsz a Mineshow-ra.

 
 

Attól függően, hogy milyen jegyed van, más-más dolgokra kell figyelned. Főleg a videós találkozók eltérő időpontjai miatt ez különösen fontos.
Neked milyen jegyed van?

 
 

Ha Gyémánt jegyed van figyelj arra, hogy DÉLELŐTTI vagy DÉLUTÁNI videós találkozó jár a jegyed mellé
Ha délelőtti, akkor 8:00 és 9:00 között, ha délutáni, akkor 12:00 és 13:00 között van garantált lehetőséged találkozóra a meghívott videósokkal.

 
ms19_gyemant_menetrend_infograph_1220px_v2

FIGYELEM! A rendezvényre történő beléptetés gyorsan szokott zajlani, de mire megkapod a karszalagod és átveszed az ajándékod, az plusz perceket vehet igénybe. Fontos, hogy már a rendezvényre is időben érkezz, és a beengedésnél is nyitás előtt állj be a sorba, hogy minél előbb beállhass a videós zóna megfelelő sorába.

A Gyémánt jeggyel rendelkező látogatók, reggel 8:00 és 9:00 között, illetve 12:00 és 13:00 között (a vásárolt jegytől függően) bármely videós zónában kérhetnek aláírást, az ott lévő videósoktól. FIGYELEM! A megjelölt időszakban, a rendezvényen lévő összes videós zóna egy időben lesz nyitva. A sorbanállás hagyományos módon történik, nem tudjuk garantálni, hogy minden látogató, minden videóssal tud találkozni, ebben az időszakban.

 

Normál jeggyel jössz a Mineshow-ra és még videósokkal is találkoznál? Lehetséges!


A Videós kiegészítő jegyekkel célzottan azokkal a YouTuberekkel tudsz találkozni, akiket a legjobban szeretsz. Nem csak átláthatóbb ez a rendszer, de garantáljuk, hogy mindenképp találkozol a kedvenceddel.

 
ms19_videos_kieg_menetrend_infograph_1220px_v2
 

Videós zóna I.
ZsDav, OwnMcKendry, Jánosik Gergő

Videós zóna II.
DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY

Videós zóna III.
Baluka, Sajt32, Polla Channel, Gery

Délelőtti videós találkozó 10:30-12:00 10:00-11:30 9:30-11:00
Délutáni videós találkozó 15:00-16:30 16:30-18:00 14:30-16:00
 
2019-02-20_MS_lokator_videos_kieg_banner_1220x200

Lokátorunk segítéségével egyszerűen megtalálhatod, hogy kedvenc videósaiddal, pontosan hol találkozhatsz, mikor lehet velük találkozni, hol tartanak előadásokat, illetve mikor lépnek fel a színpadon. Használata pofonegyszerű, mutatjuk, hogyan működik:

  1. Arra vagy kíváncsi, hogy mikor és hol találkozhatsz kedvenc videósoddal? Tegyél egy pipát a neve melletti négyzetbe és rendszerünk kilistázza a kiválasztott videóshoz tartozó összes időpontot és helyszínt.
  2. Arra vagy kíváncsi, hogy milyen videósok és programok lesznek egy adott helyszínen? Oké, tegyél egy pipát a helyszín neve melletti négyzetbe!
  3. Szeretnéd megtudni, hogy például Jánosik Gergő pontosan mikor lép fel a színpadon? Ez esetben nincs más dolgod, mint Gergő neve és a színpad melletti négyzetbe egy pipát dobni, és meg is van az eredmény!
1Mit jelent az, hogy Videós kiegészítő jegy?
Ez egy olyan jegytípus, ami önmagában nem jogosít fel a rendezvény látogatására, azonban ha nincs Gyémánt jegyed, csak ilyen kiegészítő jeggyel tudsz a videósokkal találkozni, vagy Mastercard kuponnal.
2Mire jogosít a Videós kiegészítő jegy?
Ez a jegytípus az általad választott videós csoporttal való találkozásra jogosít, amely keretében készíthetsz egy közös fotót a videósokkal, és kapsz egy dedikált kártyát is hozzá.
3Mi történik, ha nem érek oda a megvásárolt Videós kiegészítő jegyemhez tartozó videós találkozóra?
Sajnos ebben az esetben nem tudsz fotózkodni, és találkozni velük, mert a rendezvényen sűrű a programjuk, és kizárólag a rögzített időpontban tartózkodnak a Videós zónában.
4Egy Videós kiegészítő jegyet vettünk, ezzel bemehetünk-e együtt a Videós zónába?
Nem, egy Videós kiegészítő jegy, egy személy belépésére jogosít a Videós zónába, kivétel ez alól a 6 év alatti gyermek, őket egy szülő bekísérheti a zónába.
5Hogyan tudok bemenni a Videós zónába?
A rendezvényre kérjük hozd magaddal kinyomtatva, vagy a telefonodon a Videós kiegészítő jegyedet, és a kollégáink ezt ellenőrizve tudnak beengedni a zónába.
6Videós kiegészítő jegyem van, soron kívül bejutok a Videós zónába a választott időpontban?
Minden videós kiegészítő jeggyel rendelkezőnek sorba kell állnia minden videós találkozás elején. Ha a sornak vége a videósok elhagyják a helyszínt és lehet hogy nem térnek vissza az esemény további részére.
7Ha nincs videós jegyem, találkozhatok-e a videósokkal?
Személyes találkozásra ugyan nincs így lehetőséged, de természetesen minden, a Videós zónán kívüli programon láthatod, hallgathatod a rendezvényen résztvevő videósokat.
8Normál jegyet vettünk a gyermekemnek, tudunk majd minden videóssal találkozni?
Nem, a Normál jegy nem tartalmazza a Videós zónába való belépést, és a videósokkal történő találkozást. Találkozásra a Videós kiegészítő jeggyel van lehetőség.
9Normál jeggyel 10-kor nyit a rendezvény, a videós találkozóm 9:30-kor kezdődik, be tudok menni 9:30-kor a rendezvényre?
Igen, a kiegészítő jegy “kiegészíti”a belépési időt is, azaz 9:30tól be tudsz menni a rendezvényre természetesen!
10Gyémánt jegyet vettünk a gyermekemnek, tudunk találkozni a videósokkal?
Igen, Gyémánt jeggyel van lehetőség találkozni a videósokkal. Ha Gyémánt jegyet, reggeli dedikálással választottál, akkor de. 8:00 és 9:00 között, ha Gyémánt jegyet, délutáni dedikálással választottál, akkor du. 12:00 és 13:00 között tudsz találkozni.
11Gyémánt jegyet vettünk a gyermekemnek, minden videóssal tudunk találkozni?
A Gyémánt jeggyel rendelkező látogatók, reggel 8:00 és 9:00 között, illetve 12:00 és 13:00 között (a vásárolt jegytől függően) bármely dedikáló zónában kérhetnek aláírást, az ott lévő videósoktól. A megjelölt időszakban, a rendezvényen lévő összes dedikáló zóna egy időben lesz nyitva. A sorbanállás hagyományos módon történik, nem tudjuk garantálni, hogy minden látogató, minden videóssal tud dedikáltatni, ebben az időszakban.